Tagged: rrefimi

0

20 Tetor – Octavius Winslow

20 Tetor “Unë jam me të vërtetë shërbëtori yt, o Zot, jam shërbëtori yt, bir i shërbëtores sate; ti i këpute lidhjet e mia.” Psalmi 116:16 Kjo është një rrethanë e cila ia vlen...

0

16 Tetor – Octavius Winslow

16 Tetor “Po të kisha ruajtur të keqen në zemrën time, Zoti nuk do të më kishte dëgjuar.” Psalmi 66:18 Vrasja e vërtetë e mëkatit që banon brenda dhe braktisja e plotë e shkakut...

0

Agjërimi për fillestarë

Gjasat janë që ju jeni mes shumicës masive të të krishterëve të cilët agjërojnë rrallë apo nuk agjërojnë aspak. Nuk është për shkak se nuk e kemi lexuar Biblën apo nuk kemi dëgjuar predikime...

0

Si të lutem sipas Shkrimeve?

nga Pastor John Piper Pyetja e sotme vjen nga një person i quajtur Dalibor – mendoj që ky emër duket se është Çek. “Pastor John, a mund të më japësh një apo dy shembuj...