Tagged: shpetimtar

0

Shpëtimtar pastaj Mësues!

Kini kujdes që të mos e mbani së pari Zotin tonë si Mësues në vend të Shpëtimtar. Kjo prirje është mbizotëruese në ditët e sotme dhe është një prirje e rrezikshme. Ne duhet ta...

0

10 Rezultate të Ringjalljes

prej Jonathan Parnell | 8 Prill 2012 1. Një Shpëtimtar që nuk mund të vdesë kurrë. “Duke ditur se Krishti, që u ringjall prej së vdekurish, nuk vdes më.” Romakëve 6:9 2. Pendimi. “Atë...