Tagged: bekimi

0

22 Tetor – Octavius Winslow

22 Tetor “Lum ata që nuk kanë parë dhe kanë besuar!” Gjoni 20:29 Rrethanat e ringjalljes së Shpëtimtarit ishin në përputhje me madhështinë e saj solemne dhe unike. Asnjë dëshmitar njerëzor nuk kishte privilegjin...

0

2 Gusht – Octavius Winslow

“Jeni të gjithë pjesëtarë me mua të hirit.” Filipianëve‬ ‭1:7‬ Është shumë e vërtetë që hiri të cilin Perëndia e vendos mbi një pastor të krishterë përjetohet nga e gjithë tufa e besimtarëve për...

0

2 Korrik – Octavius Winslow

“Dhe ne e dimë se të gjithat gjëra bashkëveprojnë për të mirë…” Romakëve 8:28 Apostulli mund të na e besojë me siguri këtë fjalë. E dimë, sepse Perëndia e ka thënë. E dimë, sepse...

0

2 Maj – Octavius Winslow

“Nuk do të të lë të shkosh, në rast se nuk më bekon më parë!”. Zanafilla‬ ‭32:26‬ Nëse njohuria e kësaj nevoje që i jep elokuencën e vërtetë përgjërimit të lypësit; një ndjesi shkretie,...

0

29 Prill – Octavius Winslow

“Ju keni marrë plotësinë në Të.” Kolosianëve 2:10 Ja tek kemi një të vërtetë gjerësia e së cilës mund të barazohet vetëm nga vlera e patregueshme e saj. Zoti Jezus është jeta e pranimit...