Category: Jeta e Krishtere

0

Kushtojuni lutjes!

29 Dhjetor 2002 | prej Xhon Pajpër …të gëzuar në shpresë, të qëndrueshëm në shtrëngime, këmbëngulës në lutje…. Romakëve 12:12 Synimi im i thjeshtë dhe i pamundur nga ana njerëzore këtë mëngjes është që...

0

Puna juaj si shërbesë

14 Qershor 1981 | prej Xhon Pajpër Pika kryesore e këtij mesazhi mund të shpallet si një deklaratë dhe si një lutje, Si deklaratë do të ishte: Mënyra si i përmbush kërkesat e profesionit...