Category: Video

0

Mos u shqetësoni për asgjë!

“Mos u shqetësoni për asgjë, por, në çdo gjë, ia parashtroni kërkesat tuaja Perëndisë me anë lutjesh dhe përgjërimesh, me falënderim. Dhe paqja e Perëndisë, që ia tejkalon çdo zgjuarësie, do të ruajë zemrat...

Historia e Janit dhe Larises! 0

Historia e Janit dhe Larises!

Historia prekese e Janit dhe Larises – nje portret i dashurise qe ruan beselidhjen! Dashuria e vertete nuk eshte thjesht nje ndjenje qe sot e ke dhe neser mund te mos e kesh por...

0

Ungjilli ne 1 Minute!

Ungjilli – Lajmi i Mire i Jezu Krishtit! “Dhe në asnjë tjetër nuk ka shpëtim, sepse nuk ka asnjë emër tjetër nën qiell që u është dhënë njerëzve dhe me anë të të cilit...

Jeta me Perëndinë 0

Jeta me Perëndinë

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Av4cjK_xsJQ&feature=plcp] Jezusi NUK erdhi per te nisur nje FE TE RE Ai erdhi per te na treguar si ESHTE Perendia Dashuria, Gatishmeria per te sakrifikuar Ai erdhi per te na treguar si duhet te...

0

Zot Je Më i Madhi – Our God is Greater

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=3j_Hj15Foo0&feature=plcp&context=C40676c7VDvjVQa1PpcFMoqBEy4Ou0pX5TUr9n9W5YeFUlmSwMlg4%3D] Str.1 Ujin e ktheve në verë Hape sytë e t’verbërve S’është askush si ti Askush si ti Str.2 Në errësirë ti ndriçon Nga hiri yt ne jetojmë S’është askush si ti Askush si...

0

Krishtërimi i Vërtetë

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=oZzzDoFRPmc&feature=plcp&context=C44ee646VDvjVQa1PpcFMoqBEy4Ou0pX5TUr9n9W5YeFUlmSwMlg4=] Krishtërimi i Vërtetë J. C. Ryle, “Çfarë Nevojitet?” 1895 1. Krishtërimi i vërtetë ka mësuar gjithmonë frymëzimin, mjaftueshmërinë dhe supremacinë e Shkrimit të Shenjtë. U ka thënë njerëzve se “Fjala e shkruar e...