Tagged: beteja frymerore

0

18 Gusht – Octavius Winslow

“Sepse beteja jonë nuk është kundër gjakut dhe mishit, por kundër principatave, kundër pushteteve, kundër sunduesve të botës së errësirës të kësaj epoke, kundër frymërave të mbrapshta në vendet qiellore.” ‭Efesianëve‬ ‭6:12‬ Le të...

0

23 Maj – Octavius Winslow

“Mbi të gjitha, duke marrë mburojën e besimit, me të cilën mund të shuani të gjitha shigjetat e zjarrta të të ligut.” ‭‭Efesianëve‬ ‭6:16‬ Pak nga fëmijët e Perëndisë janë të paditur rreth planeve...

0

10 Prill – Octavius Winslow

“Më tepër se fitimtarë.” Romakëve 8:37 Fjala origjinale mund të përkthehej me një term më të fortë se ai që kanë përdorur përkthyesit. E njëjta fjalë në një vend tjeër është përkthyer kështu “një...