Tagged: hiri i Perendise

0

21 Tetor – Octavius Winslow

21 Tetor “Unë nuk e hedh poshtë hirin e Perëndisë.” Galatasve 2:21 Ka shumë përulësi të rreme mes shumë shenjtorëve të Perëndisë dhe kjo është një prej formave të saj më të zakonshme. Nuk...

0

21 Janar – Octavius Winslow

21 Janar “Dhe ne lutemi edhe për këtë: për përsosjen tuaj.” ‭‭2 Korintasve‬ ‭13:9‬ Kërkoni shkallë më të larta të hirit. Le të jetë standardi dhe synimi juaj më i larti. Mos vendosni kufizime...