Tagged: Jezu Krishti

0

Kush është Shpengimtari?

Pyetja 20 Kush është Shpengimtari? Shpengimtari i vetëm është Zoti Jezu Krisht, Biri i përjetshëm i Perëndisë në të cilin Perëndia u bë njeri dhe e mbarti vetë dënimin për mëkatet tona. “Në fakt...

0

Krishtlindja ka të bëjë me lirinë!

19 Dhjetor Sepse, duke qenë se bijtë kanë marrë pjesë prej mishi dhe gjaku, po ashtu edhe ai u bë pjestar në po ato gjëra, që të shkatërronte, me anë të vdekjes, atë që...

0

Shpëtimi më i madh i imagjinueshëm!

17 Dhjetor “Ja do të vijnë ditët”, thotë Zoti, “në të cilat do të vendos një besëlidhje të re me shtëpinë e Izraelit dhe me shtëpinë e Judës…” – Jeremia 31:31 Perëndia është i...

0

Mesia për Dijetarët!

7 Dhjetor Pasi Jezusi lindi në Bethlehem të Judesë në kohën e mbretit Herod, ja që disa dijetarë nga lindja arritën në Jeruzalem, duke thënë: ”Ku është mbreti i Judenjve, që ka lindur? Sepse...

0

Një jetë e vetme

prej James A Francis Një njeri i lindur në një fshat të prapambetur, fëmija i një gruaje fshatare hebreje. Ai u rrit në një fshat tjetër të prapambetur. Punoi në një zdrukthëtari derisa u...

Ofendimi i Muhamedit dhe Dënimi i Krishtit 0

Ofendimi i Muhamedit dhe Dënimi i Krishtit

14 Shtator 2012 | prej David Mathis Unikaliteti dhe bukuria e Jezusit shfaqet kur ndjekësit e tij reagojnë me hir kur ai poshtërohet. Kur ndjekësit e Islamit reagojnë ndaj talljes së figurës së tyre...

0

Shpëtimtar pastaj Mësues!

Kini kujdes që të mos e mbani së pari Zotin tonë si Mësues në vend të Shpëtimtar. Kjo prirje është mbizotëruese në ditët e sotme dhe është një prirje e rrezikshme. Ne duhet ta...