Tagged: lexime devocionale

0

3 Gusht – Octavius Winslow

“Duke pritur flakët birërimin, shpengimin e trupit tonë.” Romakëve 8:23 Termat “birësim” dhe shpengim” të përdorur këtu duhet të merren në një kuptim të kufizuar. Birësimi ynë i tanishëm në familjen e Perëndisë është...

0

2 Gusht – Octavius Winslow

“Jeni të gjithë pjesëtarë me mua të hirit.” Filipianëve‬ ‭1:7‬ Është shumë e vërtetë që hiri të cilin Perëndia e vendos mbi një pastor të krishterë përjetohet nga e gjithë tufa e besimtarëve për...

0

1 Gusht – Octavius Winslow

“Dhe ju bëj thirrje, o vëllezër, për Zotin tonë Jezu Krisht dhe për dashurinë e Frymës, të luftoni bashkë me mua në lutje te Perëndia për mua.” Romakëve‬ ‭15:30 Ka shumë konsiderata solemne dhe...

0

29 Korrik – Octavius Winslow

“Kush është ajo që del nga shkretëtira duke u mbështetur tek i dashuri i saj?” Kantiku i Kantikëve 8:5 A ka pasur ndonjë shtegtar tjetër më të nderuar? A ka pasur ndonjëherë një udhëtar...

0

28 Korrik – Octavius Winslow

“Shikon nga dritaret, hedh vështrime nëpërmjet hekurave të tyre.” Kantiku i Kantikëve 2:9 Ky është një zbulim më i qartë dhe më i lavdishëm i Krishtit po aq sa dhe është manifestim i Krishtit...

25 Korrik – Octavius Winslow 0

25 Korrik – Octavius Winslow

“Unë bie përmbys në pluhur; më ringjall sipas fjalës sate.” Psalmi 119:25 Argumenti që paraqet ky peticion i shenjtë është tepër i fuqishëm dhe ngadhënjyes. Sipas premtimit të fjalës, dhe instrumentit të fjalës. Që...