Tagged: qielli

0

31 Dhjetor – Octavius Winslow

31 Dhjetor “Zemra juaj mos u trondittë; besoni në Perëndi dhe besoni edhe në mua! Në shtëpinë e Atit tim ka shumë banesa; përndryshe do t’ju thosha. Unë po shkoj t’ju përgatis një vend.”...

0

9 Tetor – Octavius Winslow

9 Tetor “Në shpresën e jetës së përjetshme, të cilën Perëndia, që nuk gënjen, e premtoi para të gjitha kohërave.” Titi 1:2 Shkoji veprimet e besëlidhjes së Zotit me ty si përgatitje për çlirimin...

0

8 Korrik – Octavius Winslow

“Sepse nuk kemi këtu qytet të përhershëm, por kërkojmë atë që ka për të ardhur.” Hebrenjve 13:14 Besimari i vërtetë në Jezusin është një udhëtar. Ai është duke udhëtuar drejt një qyteti ku të...

0

10 Maj – Octavius Winslow

“Kini në mend gjërat që janë atje lart, jo ato që janë mbi tokë.” Kolosianëve‬ ‭3:2‬ Sa solemne dhe plot kuptim që janë këto fjalë! Të kërkosh gjërat qiellore do të thotë të kuptosh...

meditime biblike - peme ne agim 0

3 Mars – Octavius Winslow

3 Mars “Në qoftë se ju jeni ringjallur me Krishtin, kërkoni ato që janë lart, ku Krishti është ulur në të djathtë të Perëndisë. Kini në mend gjërat që janë atje lart, jo ato...

0

Mesazhi i Biblës – The Message of the Bible

Perëndia është Perëndia sovran, transendent dhe personal që ka bërë universin, në të cilin përfshihemi edhe ne, shëmbëlltyrë mbajtësit e tij. Mjerimi ynë qëndron në rebelimin dhe armiqësimin tonë me Perëndinë që pavarësisht durimit...