Category: Citime

0

Ungjilli ne 1 Minute!

Ungjilli – Lajmi i Mire i Jezu Krishtit! “Dhe në asnjë tjetër nuk ka shpëtim, sepse nuk ka asnjë emër tjetër nën qiell që u është dhënë njerëzve dhe me anë të të cilit...

0

Mesazhi i Biblës – The Message of the Bible

Perëndia është Perëndia sovran, transendent dhe personal që ka bërë universin, në të cilin përfshihemi edhe ne, shëmbëlltyrë mbajtësit e tij. Mjerimi ynë qëndron në rebelimin dhe armiqësimin tonë me Perëndinë që pavarësisht durimit...

0

Shpëtimtar pastaj Mësues!

Kini kujdes që të mos e mbani së pari Zotin tonë si Mësues në vend të Shpëtimtar. Kjo prirje është mbizotëruese në ditët e sotme dhe është një prirje e rrezikshme. Ne duhet ta...

0

10 Rezultate të Ringjalljes

prej Jonathan Parnell | 8 Prill 2012 1. Një Shpëtimtar që nuk mund të vdesë kurrë. “Duke ditur se Krishti, që u ringjall prej së vdekurish, nuk vdes më.” Romakëve 6:9 2. Pendimi. “Atë...

0

Nëse e do Krishtin!

1. NËSE E DUAM NJË PERSON NA PËLQEN TË MENDOJMË PËR TË. Për një person të tillë nuk është nevoja të na kujtojnë. Nuk ua harrojmë emrin, pamjen, karakterin, opinionet, shijet, pozitën apo profesionin....

0

“Rreziqet” e Dashurisë

Të duash do të thotë të jesh i cënueshëm. Duaj ndonjë gjë dhe me siguri zemra jote do të ndrydhet dhe ndoshta do të thyhet. Nëse doni të siguroheni që ta mbani atë të...

0

Krishtërimi i Vërtetë

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=oZzzDoFRPmc&feature=plcp&context=C44ee646VDvjVQa1PpcFMoqBEy4Ou0pX5TUr9n9W5YeFUlmSwMlg4=] Krishtërimi i Vërtetë J. C. Ryle, “Çfarë Nevojitet?” 1895 1. Krishtërimi i vërtetë ka mësuar gjithmonë frymëzimin, mjaftueshmërinë dhe supremacinë e Shkrimit të Shenjtë. U ka thënë njerëzve se “Fjala e shkruar e...

0

Dëshirë për Perëndinë – Desiring God

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Ki3bz1ekddU&feature=plcp&context=C3a74027UDOEgsToPDskKzwOsxm7N0m49WzcDiW_jl] Ne mund ta dimë që mbretëria e hirit është ngritur në zemrat tona — nëse kemi dëshira të vërtetë për Perëndinë. Përmes rrahjeve të këtij pulsi konkludojmë se ka jetë.