Category: Octavius Winslow

0

20 Janar – Octavius Winslow

20 Janar “Pjesëmarrës në trashëgimin e shenjtorëve në dritë.” ‭Kolosianëve‬ ‭1:12‬ Shenjtorët e përlëvduar janë “shenjtorët në dritë.” Fytyra e Atit nuk është më e mbuluar – nuk ka më “ecje në errësirë pa...

0

19 Janar – Octavius Winslow

19 Janar “Ne e dimë se kemi kaluar nga vdekja në jetë, sepse i duam vëllezërit; kush nuk e do vëllanë e vet, mbetet në vdekje.” ‭‭1 Gjonit‬ ‭3:14‬ Kjo është një gjë për...

0

18 Janar – Octavius Winslow

18 Janar “I fuqishëm për të shpëtuar.” Isaia 63:1 Le t’i hedhim një vështrim mënyrës së pushtetshme me të cilën Ai i kryen veprat e Tij të fuqishme të hirit. Vini re sjelljen e...

0

17 Janar – Octavius Winslow

17 Janar “Dhe do të ndodhë që, para se të më kërkojnë, unë do të përgjigjem; do të jenë akoma duke folur, dhe unë do t’ua plotësoj.” Isaia‬ ‭65:24‬ ‭ Mbaj mend që froni...

0

15 Janar – Octavius Winslow

15 Janar “Krishti është gjithçka dhe në të gjithë.” Kolosianëve 3:11 Gjithçka, qoftë kjo edhe fryt i bekuar i Frymës së Përjetshme të Perëndisë, e cila zë vendin e Krishtit, që e lë Krishtin...

0

14 Janar – Octavius Winslow

14 Janar “Secilës ditë i mjafton pikëllimi i vet.” Mateu 6:34 Është e një rëndësie shumë praktike që të tregoheni vigjilentë që të mos e parashikoni apo paraprini hirin e premtuar. Për çdo rrethanë...

0

12 Janar – Octavius Winslow

12 Janar “Sepse pranë teje është burimi i jetës.” Psalmi 36:9 Shihni se çfarë burimi jete që është Perëndia! Gjithë gjallesat, nga engjëlli më i lartë e deri tek krijesa më e ulët e...