Fjalet e Jetes Blog

Në fillim ishte Fjala… 0

Në fillim ishte Fjala…

Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, dhe Fjala ishte Perëndi. Ai (fjala) ishte në fillim me Perëndinë. Të gjitha gjërat u bënë me anë të tij (fjala), dhe pa atë nuk...

Fjalët e Jetës! 0

Fjalët e Jetës!

Mirë se erdhët në faqen FJALET E JETES! Kjo faqe ka për qëllim të na sjellë më pranë fjalëve jetëdhënëse të të Vetmit Zot dhe Shpëtimtar, Jezu Krishtit. Shpresoj dhe lutem që gjithçka që...