Fjalet e Jetes

0

Lavdërimi – Praise

Fakti më i dukshëm rreth lavdërimit të Perëndisë apo çdo gjëje tjetër, në mënyrë të çuditshme më kishte shpëtuar. Unë mendoja për këtë si kompliment, aprovim apo dhënie nderi. Nuk e kisha vënë re...

0

Krishti Thesari im

Vizitoni kanalin e “Fjaletejetes” në www.youtube.com/fjaletejetes për mesazhe sfiduese dhe frymëzuese nga Fjala e Perëndisë me titra shqip – SHTYPNI butonin CC!

Në fillim ishte Fjala… 0

Në fillim ishte Fjala…

Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, dhe Fjala ishte Perëndi. Ai (fjala) ishte në fillim me Perëndinë. Të gjitha gjërat u bënë me anë të tij (fjala), dhe pa atë nuk...

Fjalët e Jetës! 0

Fjalët e Jetës!

Mirë se erdhët në faqen FJALET E JETES! Kjo faqe ka për qëllim të na sjellë më pranë fjalëve jetëdhënëse të të Vetmit Zot dhe Shpëtimtar, Jezu Krishtit. Shpresoj dhe lutem që gjithçka që...