Tagged: Lutja

0

21 Korrik – Octavius Winslow

“Kështu, pra, edhe Fryma na ndihmon në dobësitë tona.” Romakëve 8:26 Fjala që këtu përkthehet “ndihmon” fjalë për fjalë do të thotë të marrësh pjesë me. Kjo nuk nëkupton thjesht identifikim me, por një...

0

27 Qershor – Octavius Winslow

“Gjë e mirë është të presësh në heshtje shpëtimin e Zotit.” Vajtimet 3:26 Besimtari mund të paraqesë kërkesën e duhur në mënyrën e duhur, e megjithatë mund të mos presë për përgjigjen e Zotit...

0

17 Qershor – Octavius Winslow

“Ti i del para atij që kënaqet në zbatimin e drejtësisë dhe kujtohet për ty në rrugët e tua.” ‭‭Isaia‬ ‭64:5‬ Le të mos dështojmë të mësojmë sekretin e marrjes edhe më shumë prej...

0

16 Qershor – Octavius Winslow

“Kërkomë ditën e fatkeqësisë, unë do të të çliroj dhe ti do të më lëvdosh.” ‭‭Psalmi‬ ‭50:15 Në kohën e vështirësisë mësojmë të lutemi me fuqi të re. Njihemi edhe më thellë me natyrën...

0

13 Qershor – Octavius Winslow

“Por ata që shpresojnë te Zoti fitojnë forca të reja.” ‭‭Isaia‬ ‭40:31‬ Këtu mund të përballemi me një pyetje e cila është bërë shpesh nga ata që janë të vetëdijshëm për një gjendje dobësimi...

0

12 Qershor – Octavius Winslow

“Deri tani ju s’keni kërkuar asgjë në emrin tim; kërkoni dhe do të merrni, që gëzimi juaj të jetë i plotë.” Gjoni‬ ‭16:24‬ Një nxitje tepër e fuqishme për t’u lutur gjendet në një...

0

22 Maj – Octavius Winslow

“Mbani barrët e njëri-tjetrit dhe kështu do të përmbushni ligjin e Krishtit.” ‭‭Galatasve‬ ‭6:2‬ Falënderoni Perëndinë për atë që ju ka çuar tek Ai. Ndoshta nuk keni ndjerë një dëshirë zemre për t’u lutur...

0

15 Maj – Octavius Winslow

“Froni i hirit.” Hebrenjve 4:16 Lexues i dashur, mos harro që është froni i hirit ai para të cilit shkon në lutje. Është fron për shkak se Perëndia është Sovran. Ai kërkon që lutësi...

0

2 Maj – Octavius Winslow

“Nuk do të të lë të shkosh, në rast se nuk më bekon më parë!”. Zanafilla‬ ‭32:26‬ Nëse njohuria e kësaj nevoje që i jep elokuencën e vërtetë përgjërimit të lypësit; një ndjesi shkretie,...