Tagged: vuajtja

0

22 Dhjetor – Octavius Winslow

22 Dhjetor “Kjo fjalë është e vërtetë, sepse, nëse ne vdiqëm me të, me të edhe do të rrojmë;në qoftë se vuajmë, do të mbretërojmë bashkë me të.” 2 Timoteu 2:11-12 Shikojeni privilegjin tuaj...

0

21 Shkurt – Octavius Winslow

21 Shkurt “Nëse vuajmë me të dhe përlëvdohemi me të.” Romakëve‬ ‭8:17‬ Jo sikurse vuajti Ai. Oh, jo! Nuk ka mallkim, nuk ka zemërim, nuk ka ferr në kupën e pikëllimit që pimë ne....

0

Hanxhiu!

prej Xhon Pajpër Sa shpejt i kalojmë fjalët e Krishtlindjes, “Herodi i vrau të gjithë fëmijët djem dy vjeç e poshtë.” Por poeti e merr shtruar, qan, këlthet, sheh atë moment të errët dhe...