Fjalet e Jetes Blog

0

Kushtojuni lutjes!

29 Dhjetor 2002 | prej Xhon Pajpër …të gëzuar në shpresë, të qëndrueshëm në shtrëngime, këmbëngulës në lutje…. Romakëve 12:12 Synimi im i thjeshtë dhe i pamundur nga ana njerëzore këtë mëngjes është që...

‘Po’ dhe ‘Amen’ për të gjitha premtimet e Perëndisë 0

‘Po’ dhe ‘Amen’ për të gjitha premtimet e Perëndisë

prej John Piper Të gjitha premtimet e Perëndisë janë Po në atë. Kjo është arsyeja pse përmes tij i themi Amen Perëndisë për lavdi të tij. (2 Korintasve 1:20 perkthim i lire) Të jesh...

6 Të vërteta për çfarë do të thotë të jesh në Jezu Krishtin 0

6 Të vërteta për çfarë do të thotë të jesh në Jezu Krishtin

prej John Piper [Perëndia] na shpëtoi dhe na thirri me një thirrje të shenjtë, jo sipas veprave tona, por sipas qëllimit të tij dhe sipas hirit, që na u dha në Krishtin Jezus përpara...

Tri gjëra që duhet t’i dimë për Perëndinë! 0

Tri gjëra që duhet t’i dimë për Perëndinë!

Three things we should know about God! prej Jonathan Parnell | 11 Korrik 2013 A.W. Tozer gjithmonë thoshte çfarëdo që na vjen në mendje kur mendojmë për Perëndinë është gjëja më e rëndësishme rreth...

0

Të sigurt në dashurinë e Tij!

prej John Piper Çfarë pra është duke na thënë Perëndia kur na jep Frymën e tij të Shenjtë si garanci apo kapar? Ai po na thotë. “Dëshira ime e madhe për ata që besojnë...

0

Shtegëtari i krishterë! – The Christian Pilgrim!

Jonathan Edwards, 1834 Të kënaqurit me Perëndinë është e vetmja lumturi me të cilën do të kënaqet shpirti ynë. Të shkojmë në qiell, të kënaqemi plotësisht me Perëndinë, kjo është pafundësisht më e mirë...

Votoni sikur të mos votonit! 0

Votoni sikur të mos votonit!

prej John Piper Dhe po ju them këtë, o vëllezër, se koha tanimë është shkurtuar; kështu tash e tutje edhe ata që kanë gra të jenë si ata që nuk kanë; dhe ata që...

Gjashtë Arsye pse Ngjitja e Jezusit ka Rëndësi 0

Gjashtë Arsye pse Ngjitja e Jezusit ka Rëndësi

prej Brian Tabb A e keni shënuar ndonjëherë në kalendar Ditën e Ngjitjes së Jezusit në qiell? Sa prej nesh kemi dëgjuar ndonjëherë për Ditën e Ngjitjes? Kemi dëgjuar vallë një predikim për ngjitjen...

0

PERËNDIA VETË ËSHTË UNGJILLI

“Te shpenguarit i gjejne gjithe te mirat e tyre objektive ne Perendine. Perendia Vete eshte miresia e madhe qe ata do te zoteroje dhe gezojne per shkak te shpengmit. Ai eshte miresia me e...