Tagged: fjaletejetes

0

3 Korrik – Octavius Winslow

Prandaj kështu thotë Zoti, Zoti: “Ja, unë vendos si themel në Sion një gur, një gur të provuar.” Isaia 28:16 Jezusi krahasohet me vend me një “gur” për shkak të forcës dhe qëndrueshmërisë së...

0

2 Korrik – Octavius Winslow

“Dhe ne e dimë se të gjithat gjëra bashkëveprojnë për të mirë…” Romakëve 8:28 Apostulli mund të na e besojë me siguri këtë fjalë. E dimë, sepse Perëndia e ka thënë. E dimë, sepse...

0

1 Korrik – Octavius Winslow

“Të gjitha gjërat bashkëveprojnë për të mirë për ata që e duan Perëndinë.” Romakëve 8:28 Vini re unitetin e këtij veprimi. Ato “bashkëveprojnë,” jo më vete dhe të ndara, por të lidhura bashkë –...

0

30 Qershor – Octavius Winslow

“Para se të fryjë flladi i ditës dhe hijet të ikin.” Kantiku i Kantikëve 2:17 Tërheqja Hyjnore është hije, që shpesh përcjell një aspekt zymtësie në shtegun që po shkelim për të shkuar në...

0

29 Qershor – Octavius Winslow

“Sepse ne njohim pjesërisht dhe profetizojmë pjesërisht.” 1 Korintasve 13:9 Pavarësisht gjithë arritjeve tona, sa pak kemi arritur në realitet! Pavarësisht njohurisë tonë, sa pak që dimë në realitet! Në ç’mënyrë sipërfaqësore dhe të...

0

27 Qershor – Octavius Winslow

“Gjë e mirë është të presësh në heshtje shpëtimin e Zotit.” Vajtimet 3:26 Besimtari mund të paraqesë kërkesën e duhur në mënyrën e duhur, e megjithatë mund të mos presë për përgjigjen e Zotit...

0

26 Qershor – Octavius Winslow

“Atëherë Jezusi, duke ditur gjithçka që do t’i ndodhte, doli dhe i pyeti: ‘Kë kërkoni?’” Gjoni 18:4 Vullnetshmëria e Tij nuk ishte bazuar te padituria. Ai e dinte shumë mirë se çfarë përfshinte besëlidhja...

0

24 Qershor – Octavius Winslow

“Sepse ai nuk kujdeset për engjëjt, por ndihmon pasardhjen e Abrahamit.” ‭‭Hebrenjve‬ ‭2:16‬ Cilët janë njerëzit mbi të cilët është fiksuar zemra e Jezusit? Ata nuk janë engjëjt; e megjithatë Ai i do engjëjt,...