Category: Meditime

0

Krishti është forca jonë!

Filipianëve 4:13 “Unë mund të bëj gjithçka me anë të Krishtit që më forcon.” Një nga gjërat më të rëndësishme që duhet të kuptojmë për këtë varg të mahnitshëm është që fjala “gjithçka” përfshin...

0

Mos u shqetësoni për asgjë!

“Mos u shqetësoni për asgjë, por, në çdo gjë, ia parashtroni kërkesat tuaja Perëndisë me anë lutjesh dhe përgjërimesh, me falënderim. Dhe paqja e Perëndisë, që ia tejkalon çdo zgjuarësie, do të ruajë zemrat...

0

Perëndia merr lavdinë – Ju merrni paqen!

Lindi një Shpëtimtar! Perëndia merr lavdinë – Ju merrni paqen prej John Piper Disa nga fjalët më të njohura dhe më të gëzueshme për Krishtlindjen janë këto: “Sepse sot në qytetin e Davidit lindi...

0

Hiri – Nota dominuese e Krishtlindjes!

25 Dhjetor prej John Piper Hiri – Nota dominuese e Krishtlindjes! Unë jam buka e gjallë që zbriti nga qielli; nëse një ha nga kjo bukë do të jetojë përjetë; buka që unë do...

0

Nevoja jonë më e madhe në Krishtlindje!

23 Dhjetor prej John Piper Nevoja jonë më e madhe në Krishtlindje! Ai do të mbetet për të kullotur kopenë e tij me pushtetin e Zotit, në madhërinë e emrit të Zotit, Perëndisë së...