Category: Meditime

25 Korrik – Octavius Winslow 0

25 Korrik – Octavius Winslow

“Unë bie përmbys në pluhur; më ringjall sipas fjalës sate.” Psalmi 119:25 Argumenti që paraqet ky peticion i shenjtë është tepër i fuqishëm dhe ngadhënjyes. Sipas premtimit të fjalës, dhe instrumentit të fjalës. Që...

0

24 Korrik – Octavius Winslow

fjala Kjo lutje gjithashtu nënkupton mjerisht faktin sa e nevojshme që është në shumë besimtarë një ringjallje e shpirtit. Është sikur Zoti ta vërë dorën e Tij për herë të dytë në veprën e...

0

23 Korrik – Octavius Winslow

“Unë bie përmbys në pluhur; më ringjall sipas fjalës sate.” Psalmi 119:25 Ah, sa prej atyre që syri u kap këto fjalë huazojnë dhe shqiptojnë fjalët e Davidit. Ju ndjeni një vdekje, një topitje,...

0

22 Korrik – Octavius Winslow

“Kështu, pra, edhe Fryma na ndihmon në dobësitë tona, sepse ne nuk dimë çfarë të kërkojmë në lutjet tona, sikurse duhet; por vetë Fryma ndërhyn për ne me psherëtima të patregueshme.” Romakëve 8:26 Në...

0

21 Korrik – Octavius Winslow

“Kështu, pra, edhe Fryma na ndihmon në dobësitë tona.” Romakëve 8:26 Fjala që këtu përkthehet “ndihmon” fjalë për fjalë do të thotë të marrësh pjesë me. Kjo nuk nëkupton thjesht identifikim me, por një...

0

20 Korrik – Octavius Winslow

“Por nëse ju nuk pendoheni, do të vdisni të gjithë me të njëjtën mënyrë”. Luka 13:5 Kjo ishte doktrina që Zoti ynë predikoi; dhe po ashtu bënë edhe apostujt e Tij kur shpallën, “Perëndia,...

0

19 Korrik – Octavius Winslow

“Ne jemi në të Vërtetin, në Birin e tij Jezu Krisht; ky është i vërteti Perëndi dhe jeta e përjetshme.” 1 Gjoni 5:20 “Unë në ta.” Ky është një brendabanim reciprok – Krishti në...

0

18 Korrik – Octavius Winslow

“Sepse ata që rrojnë sipas mishit e çojnë mendjen në gjërat e mishit, por ata që rrojnë sipas Frymës në gjërat e Frymës.” Romakëve 8:5 Me këtë të vërtetë le të testojmë realitetin e...

0

16 Korrik – Octavius Winslow

“Vetëm ki besim.” Marku 5:36 Fjalët e Jezusit janë të çmuara dhe domethënëse, vetë fjalët që foli ndërsa ishte mbi dhe. A shqiptuan ndonjëherë ato buzë të cilat rrezatonin më fort se prekja e...