Fjalet e Jetes Blog

Letra e Galatasve në 30 mesazhe në Twitter 0

Letra e Galatasve në 30 mesazhe në Twitter

3 Korrik 2012 | prej David Mathis Pali është ‘në zjarr’ në letrën e tij drejtuar Galatasve. Ai është përflakur me një zemërim të drejtë apostolik. Ndoshta këshilla më e mirë është, mos e...

0

Mesazhi i Biblës – The Message of the Bible

Perëndia është Perëndia sovran, transendent dhe personal që ka bërë universin, në të cilin përfshihemi edhe ne, shëmbëlltyrë mbajtësit e tij. Mjerimi ynë qëndron në rebelimin dhe armiqësimin tonë me Perëndinë që pavarësisht durimit...