Fjalet e Jetes

0

18 Tetor – Octavius Winslow

18 Tetor “Zot, ja, ai që ti e do shumë është i sëmurë.” Gjoni 11:3 Lexues i dashur, kjo është e vërteta mbi të cilën Zoti i jep mundësi shpirtit tënd të mbështetet si...

0

17 Tetor – Octavius Winslow

17 Tetor “Për të treguar drejtësinë e tij në kohën e tanishme, me qëllim që ai të jetë i drejtë dhe shfajësues i atij që ka besimin e Jezusit.” Romakëve 3:26 Në Jezusin shkëlqen...

0

15 Tetor – Octavius Winslow

15 Tetor “Ji syçelë dhe forco mbetjen e gjërave që gati po vdesin, sepse nuk i gjeta të përkryera veprat e tua përpara Perëndisë tim.” Zbulesa 3:2 Fillimet e një gjendjeje dobësimi nuk përfshijnë...

0

14 Tetor – Octavius Winslow

14 Tetor “Duke u lutur në çdo kohë dhe me çdo lloj lutjeje dhe përgjërimi në Frymën, duke ndenjur zgjuar për këtë qëllim me çdo ngulmim dhe lutje për të gjithë shenjtorët,dhe edhe për...

0

13 Tetor – Octavius Winslow

13 Tetor “Tashmë fundi i të gjithave u afrua; jini, pra, të përkorë dhe rrini zgjuar për t’iu kushtuar lutjeve.” 1 Pjetri 4:7 Kushtoju lutjes me shumë zell dhe këmbëngulje. Prit një përgjigje për...

0

12 Tetor – Octavius Winslow

12 Tetor “Dhe në qoftë se ndokush mëkatoi, kemi një avokat te Ati, Jezu Krishtin të drejtin.” 1 Gjoni 2:1 Ne jemi mësuar të lexojmë në Bibël për një Ndërmjetës, dhe për një mbrojtje....

0

9 Tetor – Octavius Winslow

9 Tetor “Në shpresën e jetës së përjetshme, të cilën Perëndia, që nuk gënjen, e premtoi para të gjitha kohërave.” Titi 1:2 Shkoji veprimet e besëlidhjes së Zotit me ty si përgatitje për çlirimin...